Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

Îndrăgitul artist de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Cântărețul era internat la secția de terapie intensivă de la Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-a făcut rău.

Petrică Mîțu Stoian se recupera după ce fusese infectat cu Covid 19. El se afla la o clinică privată din Caraș Severin atunci când i s-a făcut rău și a ajuns la spital ”cu stare septică”, informează directorul medical SJU Reșița, potrivit observatornews.ro.

Tot directorul medical al SJU Reșița informa anterior că starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian nu era bună, solicitarea la ambulanță fiind făcută pentru tuse cu sânge.

”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, declara medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Medicii au dorit să îl transfere pe Petrică Mîțu Stoian la Craiova, însă nu au fost locuri disponibile la spital, așa că artistul a rămas internat la spitalul din Reșița, unde a decedat.

A murit Petrică Mîțu Stoian. Îndrăgitul artist se recupera după Covid 19

Medicul Cosmin Librimir preciza că s-a încercat conectarea lui Petrică Mîțu Stoian la o mască de oxigen, dar că artistul nu a suportat-o, așa că medicii au fost nevoiți să îl intubeze.

Totodată, directorul medical al SJU Reșița afirma că Petrică Mîțu Stoian ar fi fost vaccinat contra Covid 19. ”Din ce știu eu era vaccinat. Cred ca da”, a spus acesta.

A murit Petrică Mîțu Stoian! Îndrăgitul artist avea 61 de ani

06 noiembrie 2021