Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

CFR Cluj încheie la egalitate, 1-1, meciul tur din  turul trei preliminar al Ligii Campionilor împotriva formației elvețiene Young Boys Berna.

 

CFR Cluj a deschis scorul prin Cristian Manea în minutul 4, după o lovitură liberă executată de Ciprian Deac. Mingea a fost atinsă și de Omrani până a ajuns la Manea, care a trimis-o în plasă.

Young Boys Berna a egalat în prelungirile partidei, în minutul 93, tot după o lovitură liberă. Aebischer a fost cel care a executat lovitura liberă, Arlauskis a boxat, dar doar până la Sierro, care, atent, a restabilit egalitatea pe tabelă.

În minutul 21 Denis Alibec a ieșit accidentat de pe teren. Alibec, care a cucerit în trecut titlul cu Astra, alături de Șumudică,  este noua achiziție a CFR-ului. Alibec începuse bine meciul și a fost foarte dezamăgit că a trebuit să părăsească terenul accidentat. El a fost înlocuit cu Octavian Păun.

Returul va avea loc peste o săptămână în Elveția, iar vestea bună pentru CFR este că regula golului în deplasare a fost scoasă de UEFA în acest sezon din toate competițiile. 

 

CFR Cluj, egalată de Young Boys Berna în prelungiri

03 august 2021