Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

Cunoscutul și îndrăgitul cântăreț de muzică folk Doru Stănculescu a încetat din viață la vârsta de 71 ani. 

Fiul cântărețului, Matei Stănculescu, a declarat că tatăl lui fusese, cu o zi înainte, la petrecerea de ziua de naștere a nepotului său.

„Chiar ieri a fost la petrecerea fiului meu, însă a plecat mai devreme, spunea că vrea să se odihnească. Am chemat o maşină şi, după ce m-am asigurat că a ajuns acasă, m-am liniştit.

Astăzi însă, am văzut că nu mai răspunde la telefon, aşa că am rugat un prieten care locuieşte în apropiere să verifice ce se întâmplă. Nici la uşă nu a răspuns. Am ajuns de urgenţă la el şi, după ce am spart uşa, l-am găsit fără suflare”, a declarat Matei Stănculescu pentru Libertatea.

Doru Stănculescu era membru fondator al cenaclului Flacăra, el activând în cadrul cenaclului condus de poetul Adrian Păunescu până la desființarea acestuia.

De-a lungul carierei de mai multe decinii în muzica folk, Doru Stănculescu a colaborat, printre alții, cu Valeriu Sterian, Dan Andrei Aldea și mulți alții. 

„Mi-e foarte greu să vă dau vestea asta. Doru Stănculescu a plecat azi-dimineață să se întâlnească cu bunii lui prieteni Dan Andrei Aldea, Vali Sterian şi alții. Primeşte-l Doamne şi veghează-i veşnica odihnă. O pierdere uriaşă!”, a scris, pe Facebook, artistul Eugen Avram.

 

Doru Stănculescu a murit! Cântărețul avea 71 de ani

23 august 2021