Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

Guvernul condus de Florin Cîțu a picat astăzi în Parlament, moțiunea de cenzură fiind votată de 281 de parlamentari.

 

Moțiunea PSD, care a primit numele „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”, a fost citită în plen de către senatorul PSD Lucian Romașcanu și a fost votată și de către parlamentarii AUR și USR-Plus, alături de parlamentarii PSD.

Discursul premierului demis, Florin Cîțu, în Parlament a fost unul împotriva USR-Plus, partid ce a ieșit de la guvernare și a votat moțiunea contra președintelui PNL.

"Dragi români, astăzi a murit moralitatea. Moțiunea PSD, cel mai mare inamic, este susținută și votată de USR. Așa zișii reformiști s-au aliat cu PSD și cu extremiștii. Dragi români, ați foști trădați. S-au făcut frați cu PSD pentru a-l înlătura pe singurul om care i-a pus la treabă și i-a împiedicat să se joace cu viețile românilor. Le-am arătat clar. Cu mine premier guvernarea nu e un joc de copiii răsfățați. (...) Sunt dezamăgit. USR joacă alba-neagra cu guvernarea. Vrea să revină la guvernare cu un șef mai indulgent. Dragi români, îmi cer scuze că am avut încredere în USR. Adevărata față a USR am văzut-o astăzi. Socialismul e puternic în aceștia. Simt în rândurile parlamentarilor USR o nostalgie după Guvernul Zero", a declarat, printre altele, premierul Florin Cîțu în Parlament.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, după ce a fost votată moțiunea contra premierului Cîțu, că PSD nu va susține un guvern minoritar PNL.

"Constituțional, totul este la președintele Klaus Iohannis, sperăm că a realizat că a fost un guvern catastrofal. Mingea e la președinte. Urmează să așteptăm invitația de la președintele României și în forurile PSD vom decide dacă vom merge sau nu", a declarat președintele PSD Marcel Ciolacu.

 

Guvernul Cîțu a picat în Parlament! 281 de voturi pentru moțiunea de cenzură

05 octombrie 2021