Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

România a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare, la Skopje, cu Macedonia de Nord, contând pentru preliminariile CM 2022 Qatar.

 

Cu egalul de la Skopje România acumulează 10 puncte din 6 meciuri și se află pe locul 3 în grupa J de calificare la CM 2022. În aceeași seară în care noi am remizat, scor alb, cu Macedonia de Nord, principala contracandidată a noastră la locul 2 în grupa de calificare a remizat, surprinzător, cu Liechtenstein, scor 1-1.

Am avut două obiective de la această partidă. Primul a fost să ținem rezultatul de 0-0 până în minutul 70, iar după să venim mai sus, să fim mai incisivi în atacurile noastre și să marcăm. Din păcate, n-am făcut-o.

Le mulțumesc băieților pentru această perioadă, n-am ce să le reproșez la nivel de concentrare. Poate în această seară au existat momente de precipitare, dar a fost și terenul cum a fost.

N-am făcut calcule. Mă gândeam să luăm nouă puncte, pentru a termina pe locul doi. Am avut o șansă în această seară, după rezultatul din Armenia. Lumea râdea când spuneam că Liechtenstein începe să crească.

Îi înțeleg și pe jucători, a fost o presiune pe care au simțit-o după acel 1-1 dintre Armenia și Liechtenstein. Poate că jocul nostru ar fi arătat altfel dacă bătea Armenia.

Nu pot spune că sunt nefericit că am terminat la egalitate”, a declarat selecționerul naționalei, Mirel Rădoi, după remiza cu Macedonia de Nord.

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Naționala mai are de disputat patru meciuri din această grupă de calificare, următorul fiind cu prima clasată din grupă, Germania.

 

Preliminarii CM 2022 Qatar - Clasamentul grupei de calificare J

Sursa foto: digisport.ro

 

Program meciuri viitoare grupa J de calificare la CM 2022 Qatar

  • 8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)
  • 11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

 

Macedonia de Nord-România 0-0, în preliminariile CM 2022 Qatar

08 septembrie 2021