Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

Mirel Rădoi a anunțat că nu va continua pe banca naționalei României după ce tricolorii au ratat încă o calificare la un turneu final. Selecționerul anunțase că va pleca încă dinainte de meciurile cu Islanda și Liechtenstein. 

România a câștigat ultimul meci din grupa J de calificare la CM 2022 Qatar, dar a ratat prezența la baraj. Tricolorii încheie grupa pe locul 3, după Germania și Macedonia de Nord.

"Această campanie este un eșec personal, pentru că n-am reușit să terminăm în primele două locuri. Este ultima mea conferință de presă din postura de selecționer. Este o decizie normală, din moment ce nu am reușit să mă clasez pe primele două locuri. Este totul clar pentru mine, asta e cel mai bun lucru pe care îl pot face. Nu este o demisie, contractul se termină la finalul acestei luni. Nu mi-a fost ușor să iau decizia asta.

Macedonia de Nord s-a calificat la baraj datorită victoriei din Germania. Sunt multe lucruri pozitive, dar cel mai negativ este că n-am terminat pe locul 2. Ne-am pus amprenta pe multe meciuri, s-a realizat acest schimb de generație și cred că mai sunt mulți jucători care pot face pasul spre echipa națională: Racovițan, Drăgușin, mulți jucători de la U21. Cred că următoarea campanie de calificare pentru EURO cred că poate să fie una accesibilă pentru noi, dacă nu se va pune presiune pe echipă în Liga Națiunilor", a declarat Mirel Rădoi după ultimul meci din grupă, cel cu Liechtenstein.

România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, prin golurile lui Dennis Man și Nicușor Bancu, dar Macedonia de Nord a învins și ea Islanda în ultimul joc, cu 3-1 și s-a clasat în fața naționalei în grupa J. Macedonia de Nord a încheiat grupa cu 18 puncte, iar România cu 17.

 

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Mirel Rădoi pleacă de la națională după ratarea calificării la Campionatul Mondial: "Această campanie e un eșec personal"

14 noiembrie 2021