Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

România a terminat doar la egalitate, scor 0-0, penultimul meci din grupa J de calificare la CM 2022 Qatar, cu Islanda. Disputat acasă, dar fără spectatori, jocul România-Islanda a fost controlat de tricolori, dar cele mai mari ocazii le-au avut islandezii.

În minutul 85 Ianis Hagi putea aduce victoria tricolorilor, după ce și-a creat culoar și a șutat din apropierea careului de 16 metri, dar balonul a lovit bara, din interior, apoi a ieșit în afara porții. 

Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0, iar, pentru a ajunge la baraj, tricolorii au nevoie, în afară de a învinge Liechtenstein în ultimul meci, de un pas greșit al macedonenilor cu Islanda. 

România, pe locul 3 în grupă după egalul cu Islanda. Rădoi a anunțat că pleacă

România se află pe locul 3 în grupa J de calificare la CM 2022 Qatar după meciul cu Islanda și nu se mai află la mâna ei pentru a merge la baraj.

Selecționerul României, Mirel Rădoi, anunțase că va părăsi banca tehnică a naționalei înainte de dubla cu Islanda și Liechtenstein. Rădoi a anunțat acum că va face deplasarea cu echipa în Liechtenstein, dar că, în momentul de față, sunt șanse de "51%" să părăsească naționala ulterior.

Înainte de meciul cu Islanda reprezentanții FRF au încercat să îl convingă să rămână pe banca naționalei.

"Spun acum că sunt 51% şanse să nu mai continui la naţională. Dar o decizie va fi comunicată după, pentru că foarte multe lucruri se pot întâmpla în perioada asta. Mai avem un meci şi chiar nu vreau să îmi arunc legitimaţia pentru că nici nu o am de foarte mult timp.

Merg sigur la meciul din Liechtenstein, nu glumesc. Acum când jucătorii au cea mai mare nevoie eu ce să fac, să-i abandonez? Am fost împreună doi ani şi acum îi las la greu? Nu. Eu ştiu acum prin ce trec ei şi probabil că meciul din seara asta îi va chinui toată viaţa", a declarat selecţionerul Mirel Rădoi după remiza cu Islanda.

 

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

 

România, doar egal cu Islanda, 0-0! Tricolorii, la mâna Macedoniei de Nord ca să ajungă la baraj

12 noiembrie 2021