Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

România a învins cu 2-0 Liechtenstein, prin golurile lui Dennis Man și Nicușor Bancu, însă Macedonia de Nord a învins și ea în ultimul meci Islanda, cu 3-1 și va merge la barajul pentru calificarea la CM 2022 din Qatar.

Cu două etape înainte de finalul preliminariilor, România se afla la mâna ei pentru obținerea locului 2 în grupă, dar egalul cu Islanda, scor 0-0, ne-a trimis pe locul 3, poziție pe care am păstrat-o și după ultima etapă din grupa J.

Germania a câștigat detașat grupa J de calificare la CM 2022 Qatar, obținând 27 de puncte din 30 posibile (9 victorii și o înfrângere).

România a obținut 17 puncte, cu unul mai puțin decât Macedonia de Nord.

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă!

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a anunțat că va părăsi banca naționalei încă de dinainte de meciul cu Islanda.

"E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!
 
Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii 4 ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători", declara selecționerul Mirel Rădoi înainte de meciul cu Islanda, potrivit  gsp.ro.
 
 
Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

România mai ratează o calificare la turneul final! Campionatul Mondial din Qatar, fără tricolori!

14 noiembrie 2021