Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele Indian Wells de către poloneza Iga Swiatek (20 de ani, 4 WTA), considerată cea mai în formă jucătoare de tenis a momentului.

Halep a fost învinsă în două seturi de Iga Swiatek, poloneza câștigând cele două seturi cu 7-6 (6), 6-4.

Meciul a fost unul disputat, jucându-se o oră și 50 de minute.

Pentru accederea în semifinalele Indian Wells Simona Halep va încasa un cec în valoare de 344.000 de dolari. Totodată, va primi 360 de puncte WTA.

Simona Halep: "Simt că revin la nivelul pe care vreau să-l ating din nou!"

"Mi-am luat cu siguranță foarte multă încredere din acest meci. Am fost super aproape și chiar dacă este prima săptămână când am simțit că revin la nivelul pe care vreau neapărat să-l ating din nou, a fost un meci bun pentru mine. Sunt recunoscătoare că pot juca din nou la acest nivel, e încurajator pentru viitor", a declarat Simona Halep după ce a fost învinsă de Iga Swiatek.

Halep a fost întrebată la conferința de presă de după meci dacă primul set a fost printre cele mai bune pe care le-a jucat în acest an.

"Da, cu siguranță. Am avut multe șanse și e chiar dureros când pierzi un astfel de set. Dar chiar și dacă aș fi câștigat acel set eram departe de calificarea în finală. Mă bucur că din punct de vedere al nivelului de joc am fost aproape, e un mare plus și un pas înainte", a spus Simona Halep la conferința de presă de după meci.

Simona Halep, eliminată în semifinalele Indian Wells

19 martie 2022