Un site unic în peisajul autohton românesc, care se axează în primul rând pe poveștile românilor, dar și pe informații generale.

Informații utile

Informații utile pentru românii din țară și pentru cei din diaspora. 

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne axăm pe povești interesante ale unor români care doresc să facă lucruri, să schimbe țara noastră într-un mod benefic. Totodată, publicăm informații generale.

Alec Baldwin a ucis-o, din greșeală, pe directoarea de fotografie a filmului în care juca în prezent și l-a rănit grav pe regizorul peliculei, după ce a deschis din greșeală focul pe platoul de filmare.

 

Directoarea de fotografie a westernului "Rust", în care joacă Alec Baldwin, Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața, în timp ce regizorul filmului, Joel Souza (48 de ani), a fost rănit grav și se află internat în spital.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a transmis pe Twitter Alec Baldwin după ce a ucis-o din greșeală pe Halyna Hutchins.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei locale 13:50, pe platoul de filmare al filmului „Rust”, în Santa Fe (Mexico City).  Un purtător de cuvânt al Biroului Șerifului din Santa Fe, Juan Rios, a declarat că a fost deschisă o anchetă în acest caz și că nu se știe, momentan, dacă Alec Baldwin repeta sau filma propriu-zis o scenă a filmului în momentul în care s-a produs tragedia.

„Încercăm să stabilim acum și ce tip de proiectil avea arma de foc”, a declarat Juan Rios, citat de The New York Times.

„Întreaga distribuție și echipă au fost absolut devastate de tragedia de astăzi și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi Halynei. Am oprit producția filmului pentru o perioadă nedeterminată și cooperăm pe deplin cu ancheta Departamentului de Poliție din Santa Fe. Vom oferi servicii de consiliere tuturor celor conectați la film în timp ce lucrăm pentru a procesa acest eveniment îngrozitor”, a reacționat compania de producție a filmului, Rust Movie Productions LLC, într-o declarația transmisă după tragedie. 

Tragedie pe platoul de filmare: Alec Baldwin ucide o directoare a filmului în care juca și îl rănește grav pe regizor! Prima reacție a actorului

22 octombrie 2021